Свинекомплекс Голямо Враново отличен с награда на „Месомания“

Свинекомплекс Голямо Враново бе отличен с награда в ежегодното изложение „Месомания“. Това става в навечерието на 50-годишнината от създаването на най-стария свинекомплекс в Източна Европа.

На церемонията по награждаването изпълнителният директор Вихрен Димитров получи като подарък от председателя на Асоциацията на месопреработвателите в България Атанас Урджанов икона на Архангел Михаил – патрон на месарите. Пожеланието към русенските месопроизводители бе за здраве, сили и енергия да се справят с предизвикателствата и все така успешно да защитават българските традиции в производството на месо и месни продукти.

Свинекомплекс Голямо Враново участва традиционно със свой щанд в изложението в „Интер Експо Център“, което продължава до 8 октомври. Русенската фирма е един от изложителите, който се представя с подкрепата на Министерство на земеделието и ДФ „Земеделие“. За широката публика, която посети „Месомания“, са осигурени множество дегустации, изненади и интересни събития в рамките на инициативата на АМБ „Дни на българското месо“.

Exit mobile version