Ruse Summer Fest събира в два дни всички желаещи самодейни формации

Шестото издание на Ruse Summer Fest ще се проведе на 30 септември и 1 октомври. Радвам се да предложим на русeнци и гостите на града музикално преживяване на нова – по-добра локация. Мястото за провеждане на събитието ще бъде Летен театър Русе.

Основната цел на фестивала е да даде възможност на всички русенски самодейни формации да се качат на голямата сцена с качествени звук и осветление и да могат да представят своето творчество, без да има ограничения по отношение на стил, възраст или други критерии на изпълнителите, като единственият стил, който няма да бъде допуснат на фестивала, е чалгата.

Тази година форматът на събитието ще бъде по-различен. Вместо в седем дни ще съберем есенцията на русенската рок култура в два дни. Концертите ще започнат в 18:00 часа, а вратите ще се отварят за посетители в 17:00 часа.

Тази година във фестивала ще участват осем русенски групи: Дилема, Fizzy Grapes, Мечо грух, Пердах, Just This Time, Artificial Comet, Fobos и MIG 21.

.Билети за фестивала се продават можете да закупите в магазина за Часовници „Ния Бунарджиев – N.B.” (до редакцията на вестник “Утро”), както и онлайн: https://tickets.paysera.com/bg/event/ruse-summer-fest-2022. За предварителна продажба еднодневен билет може да се закупи на символичната цена от 15 лв., а за двата дни цената е 20 лв.

В дните на фестивала цените ще бъдат както следва 20 лв. на ден или 30 лв. за двата дни. препоръчваме на феновете на русенската музика да закупят билетите си на промоционалната цена в предварителна продажба.

Exit mobile version