Palms Bet регистрация в нова платформа – Какъв е редизайнът на Палмс Бет

Close up crooped shot of female hands using laptop. Girl sitting in loft coffee shop and making bets online on sport bookmaker's webcite.

Като нов потребител едва ли ще забележите разликата, но в сайта бяха направени някои интересни промени. За да разберете прогреса, на който ще попаднете, когато си направите Palms Bet регистрация, сега ще разгледаме промените. Те не са само чисто визуални, но и от към производителност и механизми, тъй като това е много важно за времето, което ще прекарате там.

Отправна точка е чисто графичното обновление

По-принцип Palms Bet е платформа, която винаги се е базирала на по-класическо изживяване, залагайки на някои добре познати похвати в структурата си – като подредба, като последователност на действията за достъп до дадено нещо, като оферти и всичко останало. В тази рамка бяха интегрирани някои по-иновативни елементи. Сега, без да се усложнява и затруднява работата, компанията заложи на сериозен пакет от графични обновления.

Виждаме повече, по-големи изображения, които следват нов визуален стил в казино секцията. Това засяга различните банери, например за нови функции, промо предложения, различни новини. Засяга и начина, по който се презентират различните заглавия. Освен, че картините там са по-големи, много от тях вече са динамични. Това прави процеса по ориентиране по-интуитивен, както и придвижването на страницата и към други страници по-флуидно.

В секцията спорт обаче имаме пълно преобразяване

Да преминем към страницата на спортните събития  

Визуалните промени, които започват на предишната стъпка, са изцяло пренесени в подредбата и външния вид на тези страници. Тук ключовото е на техническо ниво, тъй като вече имаме възможност да гледаме лайв стрийминг на спортни срещи.

И то не просто на някакви срещи, които могат да се гледат навсякъде в интернет и в много други букмейкъри. Тук се поддържа каталог от събития в най-елитните първенства. Говорим за ЛаЛига в Испания, Лига 1 на Франция, Серия А на Италия. Покриват се много спортове, като например в тениса може да гледате Уимбълдън и WTA сериите. Има много конкурентно покритие на електронните и виртуалните спортове. С всеки изминал ден ще откривате нови опции.

На страницата със срещите на живо има бутон, който отсява тези, налични за гледане в реално време. Единственото изискване е да имате залог на спорт в последните 24 часа или някакъв баланс по сметката си – няма изискване за минимална сума.

Има още едно голямо техническо обновление – вече има кеш аут

Платформата вече предлага много модерен и конкурентен “Затвори залог”. Тук интересното е, че можете да го направите традиционно – преди края на събитието с цел контрол над печалбата или загубата. Палмс Бет обаче предлага възможност да кеш аутнете фиш преди да е стартирала среща, възстановявайки 100% от залога си, ако искате да се откажете от него.

Поддържат се голям брой спортове, с много срещи и пазари. Има възможност да си направите частично затваряне на залога, така че част от него да продължи да важи до края на игралното време. Много важен елемент за различни стратегии.

Изцяло променени са игрите с безплатно участие

Играта с прогнози, освен че изглежда по коренно различен начин, функционира чрез нови механизми. Всеки ден се предлагат две срещи, на които може да се направи прогноза за краен изход и точен резултат в редовно време.  Първото носи една точка, второто носи четири точки. За позналите и двете срещи за деня има допълнителен бонус. Има класация с игрален фонд за първите 1000 участници в класацията.

Има ново колело на късмета, с огромен шест цифрен награден фонд. Всеки ден има по едно безплатно завъртане. Може да спечелите свободни игри, бонуси със и без депозит. За целия период само стойността на последните е 611 хиляди лева. Има лотарийни тегления за допълнителни награди. Колелото е още по-интерактивно, с изцяло променени сектори.

 

 

Exit mobile version