ARTWORLD MUSIC FESTIVAL 2023 предизвиква със зрелищно шоу публиката в Русе

Уникалният бутиков фестивал ARTWORLD MUSIC FESTIVAL 2023 поставя своето начало в Русе. Събития от следващо поколение, очакват русенската публика на  4 и 8 март в зала „Арена Русе“. Идеята е да се покаже, че Русе има потенциал да бъде дестинация за забавление от световна класа.

Още на 4 март от 10 часа в зала „Арена Русе“ ще се проведе “KIDS WONDRLEND”, който ще пренесе децата в приказния свят, изрисуван от творческия екип на ARTWORLD FESTIVAL. Ааниматорите от групата  на “Веселяците” ще радват и забавляват децата с щури игри и занимания в продължение на цели два часа.

Малко по-късно на 4 март  от 17.30 часа шоуто ще продължи за по-големите с “TEENAGE WONDERLAND“, а от 20 часа  предстои кулминацията на пътешествието с „CARNAVALESQUE“.

Там ще има визуални и светлинни ефекти, декори, огромен екран, който ще потопи публиката във фантастични светове, и музика, изпълнена от Дара, Атанас Колев, рапарът 100 кила и още много именити DJ -и, пристигнали специално за впечатляващото събитие.

И като празнично продължение на фиестата, на 8 март от 20 часа в зала „Арена Русе“ предстои магично карнавално парти под знака на ARTWORLD FESTIVAL.  Организаторите обещават зрелищен спектакъл, в който ще се включат звезди от ранга на Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Илия Ангелов и още 18 имена от българската, румънската и италианската сцена. Балет “Вега” и балет “Нова” ще добавят още настроение и блясък  към приказното преживяване.

Още във фоайето на залата и по цялото протежение на сцената, изобилно отрупани барове ще задоволят и най-малките капризи на участницете в грандиозното шоу. Тези, които предпочитат, ще могат да преживеят своята звездна гала вечеря на балните маси в центъра на залата, където ще бъдат разположени  ВИП  и Парти зоните.

Не са забравени и най-малките – родителите им ще имат възможност да изтеглят още в дома си необходимата декларация за лица под 18 години от сайта www.artworld-festival.com, която след това да бъде подписана на входа на зала „Арена Русе“.

Билети за първия бутиков музикален фестивал в България могат да бъдат закупени онлайн на сайта artworld-festival.com и на касите на зала „Арена Русе“, където желаещите ще могат да запазят конкретни места за различните зони.

Exit mobile version