7 души са откарани в болница след снощното ПТП на Русофилите.

7 души са откарани в болница след снощното ПТП на Русофилите. Тежката катастрофа е станала малко след 22:30 ч. По информация от ОДМВР-Русе лек автомобил „Форд Фокус“ с русенска регистрация, управляван от водач на 32 години от с. Малко Враново, е излязъл от ул.“ Русофили“ в посока бул.“Гоце Делчев“. Водачът не е пропуснал движещия се по пътя лек автомобил „Пежо“ 307 с белгийски регистрационни табели и водач на 39 години от с. Ново село, който е пътувал в посока от гр. Разград към гр. Русе. Двете коли са се сблъскали в кръстовището. В резултат на настъпилото ПТП тежко са пострадали водачът на „Форд Фокус“ и тримата пътници в автомобила. Водачът и двамата пътници в „Пежо 307“ също са с тежки травми. Пострадалите са настанени в отделение по неврохирургия в гр. Русе. По случая е образувано досъдебно производство.

За периода 11 – 16 август 2022 година, служителите на ОДМВР – Русе са посетили седем пътнотранспортни произшествия с леко пострадали.

За периода са образувани пет бързи производства от сектор Пътна полиция Русе за управление на превозни средства след употреба на алкохол и наркотични вещества.

Снимка: Калоян Дончев, Фейсбук

Exit mobile version