18-годишен е задържан заради сбиване, при което има тежко пострадал

18-годишен младеж от Две могили е задържан заради сбиване, при което е пострадал 45-годишен мъж. Сигналът е подаден на 12 ноември около 00:27 ч.

Сбиването е станало пред ресторант на бул. „България“ в Две могили, след като възникнал конфликт между две компании. Изпратените на място служители от РУ – Две могили, че при спречкването на улицата пред заведението 45-годишен мъж е бил ударен в главата с юмрук, след което е паднал назад на земята и си е ударил главата в задната част. Той е бил откаран до ЦСМП – Две могили с частен автомобил на собственика на заведението, а от там с линейка до болница „Канев“ в Русе.

Пострадалият е приет с фрактура на черепа и е бил опериран по спешност. На място е извършен оглед, като по случая е образувано досъдебно производство. В хода на последвалите оперативно-издирвателни мероприятия са изяснени участниците в конфликта.

Задържан е 18-годишен от Две могили – първоначално за срок до 24 часа по ЗМВР, а след това с постановление на наблюдаващия прокурор до 72 часа. Работата по случая продължава.

Exit mobile version