11-годишният Виктор от Русе спечели правото да представя България в „Плакат на мира“

Голямата награда в тазгодишния национален кръг на Lions конкурса „Плакат на Мира“ #PeacePoster 2020-21 грабна 11-годишния Виктор Петров от Русе. Той ще представя България в едноименния международен конкурс, като резултатите ще бъдат обявени на 1 февруари 2021 г.

„Вярваме, че талантът на Виктор ще бъде оценен и в международната надпревара от експертното жури на Lions Clubs International, защото толкова вярно плакатът му показва как с делата си Lions градим мира!

Благодарности на Lions клубовете, които организираха провеждането на конкурса на регионално ниво: ЛК Русе Сексагинта-Приста, ЛК Габрово, ЛК Свилена Свиленград, ЛК Панагюрище, ЛК Търговище, ЛК Бургас и ЛК Стара Загора Августа“, споделиха от Лайънс клуб.

Победителят в международния конкурс ще пътува и участва в Деня на Lions в Организацията на Обединените нации (20 март, New York, USA) за церемония по награждаване, на която ще получи гравиран плакет и парична награда 5 000 $. Останалите 23-ма победители от международното състезание ще получат парична награда в размер на 500 $ и сертификат. Творбите на финалистите ще бъдат изложени на обществени места през цялата година.

Exit mobile version