Шофьор и моторист избягаха след катастрофи в Русе

Шофьор на лек автомобил и моторист със спътника си избягаха от две катастрофи, станали вчера в Русе. И при двата инцидента щетите са само материални, но тези участници са напуснали местопроизшествията, тъй като са били в нарушение на правилата за движение по пътищата.

Катастрофата с лекия автомобил е станала вчера на ул.“Плиска“, като колата се е отклонила от пътното платно и е помела предпазни колчета и пътен знак на тротоара. Водачът е напуснал мястото на инцидента, но впоследствие е бил установен от органите на реда. За щастие няма пострадали пешеходци от преминаващите в това време по тротоара.

Вечерта малко след 18 часа е станало пътно произшествие на бул.“Христо Ботев“, при което са се ударили лек автомобил и мотоциклет. Шофьорът на колата не е пострадал, но пътувалите на мотора двама души са избягали след инцидента.  Предстои мотористът да бъде установен от полицията. /Снимка: Русеинфо/

И още една катастрофа стана вчера в късните часове вечерта, при която на ул.“Котовск“ лек автомобил е ударил паркирани коли в района на Дойче шуле. Водачът не е пострадал, но има нанесени материални щети по блъснатите автомобили.

Exit mobile version