Четири коледни желания на деца от Русе сбъдва Младежкият дом

Четири коледни желания на деца от Русе ще сбъдне екипът на Общинския младежки дом. Те са избрани от всички писма, пуснати в „Кутията на желанията“, направена за първи път по идея на Младежкия дом. Целта на инициативата бе младите хора да споделят какво биха искали за Коледа и да се изпълнят техните желания, които подкрепят мечти, личностно развитие или благородна цел.

„Получени бяха много и различни желания, повечето напълно уместни и необходими, имаше и неосъществими за ОМД или по-трудни за изпълнение, а трети бяха намерени за неподходящи. Екипът се спря се на желанията на Катерина, Виктор, Ивет и Теодор.

Най-много впечатли желанието на Катерина, която не пожела нищо за себе си, а помоли за храна, с която да нахрани бездомните и студуващи животни навън – котета, кучета, птици, написа ни, че това е нейното най-голямо желание за Коледа!

Кате, заповядай при нас, храната е тук и можеш да я вземеш!

Ще изпълним желанието на Ивет, която пее и се изявява на сцена и пожела микрофон, за да репетира у дома! Ивет, заповядай при нас, избрахме за теб малка караоке система и се надяваме да ти свърши добра работа!

Виктор си е пожелал два билета за ледената пързалка, за да отиде там с братчето си преди Коледа!

А Теодор помоли за слушалки, които му трябват често за обучението в училище! Заповядай при нас, Тео!

Можете да заповядате лично в Младежки дом, за да изпълним вашите желания утре, 23 декември, до 13 часа, както и на 29 и 30 декември до 17.00 часа в сградата на Общински Младежки Дом –Русе, ул. „Райко Даскалов“ 2А, етаж трети.

Екипът на Младежки дом изказва искрена благодарност към децата и младежите на театрално студио „Маска“, които така сърцато се включиха в заснемането на видеоклип , който да популяризира тази инициатива! Младежки дом не остава безразличен и има специална изненада за тях!“, споделиха от Младежкия дом в Русе.

Exit mobile version