Хандбалистките на Бяла излизат в решителен мач срещу отбора на „Сливница“

Хандбалистките на Бяла ще изиграят последния си мач от първия етап на първенството на „А“ РХГ жени в неделя, 26 февруари. Белите тигрици приемат намиращия се в отлична спортна форма отбор на ХК „Сливница“, а двубоят ще започне в 14 часа в зала „ОЗК Арена Бяла“.

Момичетата от Сливница се намират в серия от три поредни победи, а беленчанки имат аванс от само една точка от „Етър 64“, които ще преследват първото място при гостуването си в Свиленград.

Белите тигрици ще са без контузената Ирене Иванова. След дълго отсъствие поради травма повече игрово време ще получи Кръстина Иванова. Христина Бабий, Таня Черновска и Аля Гончаренко започнаха тренировки след прекарана вирусна инфекция.

„Състезателките осъзнават важността на срещата и са мобилизирани, за да извоюват победа. „Сливница“ са отбор със специфичен стил, обиграни са и са отбор който не се предава до последния съдийски сигнал. Очаква ни интересна среща и пожелаваме победа на нашите момичета, с която да завършат на първо място. Подкрепете ги мощно в залата“, казаха от ХК „Бяла“.

Exit mobile version