Футболният турнир за аматьори „Каменица Фен купа“ превзема Русе през уикенда

„Каменица Фен купа“ пристига в Русе, където на 23 и 24 юли на спортен комплекс „Дунав“ ще играят любителите на футбола от региона. До момента участие са заявили 68 отбора, които ще покажат своите футболни умения в надпреварата за купата на любимата бира Каменица. Кои са те и кога ще се проведат двубоите можете да прочетете тук.

Първите мачове на седмия от общо 8 регионални турнира започват в събота сутрин и продължават до 20.50 часа. През следващия ден ще се проведат осминафинал, четвъртфинал и полуфинал, а след това от 14.30 часа ще се изиграе и финалният мач, на който ще се реши кой ще бъде регионалният победител на „Каменица Фен купа“ за Русе. На спортния комплекс в неделния ден като специални гости ще присъстват и големи футболни имена – легендите на „Дунав Русе“ Сашо Тодоров и Ешреф Сулейманов, както и Димитър Димитров – председател на Областния съвет на БФС – Русе.

Всички срещи на любимия на малки и големи фенове турнир „Каменица Фен купа“ се провежда в два кръга – регионални турнири и национални финали. Регионалните турнири се провеждат от месец май до юли в 8 града у нас – Благоевград, Бургас, Варна, София, Велико Търново, Пловдив, Русе и Враца. Големият финал бъде в Пловдив на 10 и 11 септември.

Българска асоциация мини футбол (БАМФ), спортният бранд на Христо Стоичков H8S и италианският производител на спортни облекла и екипировка Givova са  официални партньори на инициативата. За победителите в Русе са осигурени специални спортни комплекти от марката H8S Hristo Stoitchkov.

За да гарантират добре прекарано време за всички, организаторите са се погрижили да има забавни игри като „Не се сърди човече“, „Точен шут“, „Дженга“, „Изтегли въжето“, табла и други. Един от всички участници в игрите на терен ще има шанса да спечели 365 бири Каменица за споделяне с приятели. Планирани са и атракции за по-малките фенове, както и много интересни награди, предоставени от организаторите Каменица и партньорите.

Exit mobile version