„Фолксваген“ метна „Форд“ в разделителната ограда на бул.“Липник“/ВИДЕО/

„Фолксваген“ метна служебен „Форд“ в разделителната ограда на бул.“Липник“. Инцидентът стана тази вечер в час пик, като двата автомобила са се движили в посока към центъра. Малко след спирката на „Петър Караминчев“, шофьорът на специализирания автомобил за охрана е намалил заради трафика и автомобилите пред него. В този момент е усетил силен удар в задната дясна част, в резултат на което колата е била завъртяна и запратена в оградата на разделителната ивица. Жената, управлявала фолксвагена, е видяла късно пуснатите аварийни светлини на форда, опитала се е да спре, но не е успяла.

На място е изпратен полицейски автомобил, но е имало затруднение да бъдат освободено движението, тъй като под катастрофиралия автомобил са останали колчетата с бетонните им основи и колата не можеше да бъде издърпана. Част от действията по освобождаването й може да видите във видеото.

Алкохолните проби на двамата водачи са отрицателни. Леко е пострадал шофьорът на форда. Съставен е акт за нарушение на водачката на фолксвагена.

Exit mobile version