ФК „Дунав“ излиза за победа в първия си домакински мач /ВИДЕО/

Футболистите на „Дунав“-Русе излизат за победа в първия си домакински мач във Втора лига, който ще се играе на 30 юли, събота, от 18.30 часа на Градския стадион. „Драконите“ ще имат за съперник отбора на „Марица“.

Настроението на тима е приповдигнато след представянето в двата мача досега, където като гости русенци записаха една победа и едно равенство. Старши треньорът Мартин Цирков сподели, че подготовката върви много добре, като младите футболисти нямат търпение да играят и постоянно се опитват да се докажат, за да бъдат включени сред титулярите. Той познава добре отбора на „Марица“ със силните и слабите страни и смята, че „Дунав“ може да се поздрави с успех.

Едно от новите попълнения в отбора – Никола Колев, коментира, че за него е удоволствие да играе за „Дунав“ заради вярната публика и високото качество на отбора, който трябва да се върне там, където му е мястото. Той също похвали младите играчи, на които предава своя опит. Според него те имат уникален шанс за развитие, тъй като много малко са отборите, които дават възможност на млади футболисти да играят в професионалния футбол и да израстват.

Членът на УС на клуба Деян Йорданов изрази удовлетворението си от развитието, което „Дунав“ претърпя и чиято крайна цел отново да се върне в Първа лига.

Exit mobile version