Филип Киркоров поставя финал на турнето си с грандиозен концерт в Русе /ВИДЕО/

В новия спектакъл има сюжети, основани на реални събития от живота на певеца

Един от най-екстравагантните и обичани руски певци идва за втори път в Русе с грандиозно шоу. Филип Киркоров , наричан „кралят“ на руската поп музика, избра зала „Арена Монбат“ за финал на турнето си в България. На 17 юни той ще представи най-новия си спектакъл „Я+R“ # Цвет Настроения“, като преди това ще гастролира в София, Пловдив, Бургас и Варна. При предишното си турне в България преди две години, руската звезда направи обратното – започна обиколката си от Русе, където на 17 септември 2017 г. изнесе шоуто „Я“ /Аз/.

Новата мащабна продукция отново е дело на режисьора Франко Драгоне – творчески двигател на спектаклите на „Цирк дю Солей“ и създател на бляскавото шоу на Селин Дион „А New Day“. На сцената Филип Киркоров ще бъде съпроводен от образите на “Муза” и “Ангел” – спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип Киркоров.

Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, “счупили” рекордите на руските радио класации, като “Цвет настроения синий”, “Ибица” и др.

https://www.youtube.com/watch?v=IAuzNXGmkL4

Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова „Уважаемый автор“ (1987 г.). След премиерата на новата си програма, артистът сподели за отношенията си с Алла Пугачова, за която бе женен от 1994 до 2005 г.

„За всички тези години научих толкова много от нея, че се разбираме без думи. За мен тя е авторитет и приятел, чието мнение ценя“, казва певецът. Той дори кръсти първородната си дъщеря на името на звездата – Алла-Виктория.

Тирове с тонове техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани, излъчващи концептуална графика с 3D анимация, и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт, пристигат в България за шоуто.

Билети се продават в мрежата на Eventim, а организатор е „Degris Events“.

Exit mobile version