Три практики от русенски училища са номинирани в национален конкурс

Три практики от русенски училища са номинирани в националния конкурс „Добрите практики на фокус“, като чрез онлайн гласуване до 10 април могат да спечелят наградата на публиката.

Ето кои са номинациите:

Инициативата се организира традиционно от фондация “Заедно в час” и образователния сайт prepodavame.bg и цели да събере, опише и популяризира добри практики от български класни стаи и училища.
Номинираните практики са селектирани сред над 170 подадени кандидатури от учители от цялата страна. За гласуване се изисква безплатна регистрация на сайта prepodavame.bg. Гласуващият може да избере повече от една практика, за която гласува, но няма право да гласува повече от веднъж за конкретна практика.

“Тази година конкурсът има фокус върху практики, свързани с проектно базираното обучение и бе много интересно да подберем 80 практики, които показват иновативност, грижа за ученика и ефективност. Чрез публичното гласуване учителите виждат оценка на труда си от широката общественост и са по-стимулирани да продължат да са творци в класната си стая”. – споделя Петко Иванов, главен редактор на prepodavame.bg

Финалното събитие “Добрите практики на фокус” ще се състои на 20 април в София, където ще стане ясно и кои са отличените практики на журито.

Exit mobile version