Традиционна “Вечер на специалността” направи катедра “Педагогика” в Русенския университет

Традиционната “Вечер на специалността” на катедра “Педагогика” се проведе в Русенския университет. Академичното ръководство на университета беше представено от проф. д-р Велизар Павлов – декан на Факултет “Природни науки и образование”, и заместник-деканите доц. д-р Светлозар Цанков – зам. -декан по научна дейност и акредитация, и доц. д-р Цветелина Харакчийска – зам.-декан по учебна работа и международна дейност, директори на детски градини, училища и социални институции.

Деканът на факултета – проф. д-р Велизар Павлов, и доц. д-р Валентина Василева – ръководител на катедра “Педагогика”,  се обърнаха с поздравления към всички присъстващи на празничното събитие.

Специални гости на празника бяха децата от ДГ “Здравец” и ОУ “Братя Миладинови”, които участваха в програмата с разнообразни сценични изяви.  Със свои изпълнения в програмата се представиха и гости от Центъра за социална интеграция и рехабилитация “Трета възраст”- Русе. Във вечерта на специалността се включиха студенти, обучаващи се в специалностите ПНУП, НУПЧЕ и Социална педагогика, които споделиха впечатленията си от своето обучение в Русенския университет.

В празничната вечер бяха наградени победителите в конкурса “Защо избрах професията Педагог”. В него участваха студенти от всички педагогически специалности.

Exit mobile version