Топлофикация Русе с благодарност към абонатите си за препоръките

„От сърце благодаря на всички граждани, които използват услугите на Топлофикация Русе, които отговориха на нашата анкета. Пожелавам на всички русенци и на всички българи една по-добра нова година, в която да забравим всички проблеми и се радваме на постигнатите успехи!“, сподели изпълнителният директор на дружеството инж. Севдалин Желев в първите дни на 2021 г.

Той посочи, че анкетата има за цел да разбере какви са потребителските нагласи, желанията и препоръките на русенци към подобряване на работата на Топлофикация Русе.

„Стотици абонати се включиха активно и заявиха тяхното лично мнение. Предстои да направим подробен анализ на резултатите и със сигурност ще вземем всяко едно мнение предвид при изготвянето на нашата цялостна политика и стратегия за развитие. Скоро ще публикуваме резултатите, защото искаме работата на Топлофикация Русе да бъде напълно прозрачна“, обобщи инж. Желев.

Въпреки че от дружеството все още не са направили пълен анализ, директорът не пропусна да сподели своето впечатление, че за абонатите приоритетни са екологията на дружеството, както и подобряване на състоянието на топлопреносната мрежа в гр. Русе.

„Приемам всички предложения, които получихме и лично ще обърна внимание на всяка една препоръка, отправена към Топлофикация Русе“, каза още инж. Желев.

 

Exit mobile version