Топлофикация-Русе пусна нови три абонатни станции и присъедини още 80 клиенти

„Радвам се да обявя, че през изминалата седмица Топлофикация Русе успя да внедри в експлоатация цели 3 нови абонатни станции. Благодарение на тях присъединихме към нашите услуги 80 нови клиента“, заяви пред медиите директорът на Топлофикация-Русе инж. Севдалин Желев.

Той сподели, че привличането на повече абонати към услугите на дружеството е една от основните им цели. Инж. Желев подчерта още, че всички инвестиции, нови проекти и начинания се осъществяват с цел подобряването на качеството на предоставяните услуги и подобряване екологията на дружеството.

„Въвеждаме нови по-екологични мощности, осъществяваме различни подобрения и важни ремонти по нашите съоръжения и топлопреносната мрежа, за да гарантираме още по-качествено и по-екологично производство на топлинна енергия. Осигуряването на високо качество на услугите, е единственият начин да убедим русенци, че сме техният най-добър вариант за снабдяване с топлина!“, заяви инж. Желев.

Директорът напомни, че до края на месец декември на сайта на Топлофикация Русе е достъпна анкета за клиентската удовлетвореност. Той призова всички клиенти да отделят 5 минути и да я попълнят.

„Чрез анкетата ще разберем препоръките на абонатите на Топлофикация Русе за подобряване не само на работата ни, а и на комуникацията ни с тях“, каза инж. Желев.

 

Exit mobile version