Топлофикация Русе внедри нова абонатна станция и през тази седмица

През изминалата седмица Топлофикация Русе внедри в експлоатация поредната нова абонатна станция. Това стана само дни, след като обявиха пускането в работа на още 3 нови абонатни станции.

„Въпреки кризата Топлофикация Русе работи на пълни обороти. През миналата седмица пуснахме поредната нова абонатна станция. В последните няколко седмици успяхме да въведем цели 4 в експлоатация. Това означава над 110 нови абонати за по-малко от месец и то в период на тежка икономическа криза“, заяви директорът инж. Севдалин Желев.

Директорът на Топлофикация Русе е доволен от поредния успех и поредния завършен изцяло проект на дружеството. Инж. Желев отново подчерта, че именно убеждаването на все повече русенци във високото качество на услугите на Топлофикация Русе е втората по важност цел за тях.

„Трудно ми е да степенувам целите, които сме заложили пред нас, но все пак нека на първо място е стремежът за постигане на напълно екологично производство на енергия в Топлофикация Русе. Работим усилено, за да изпълним изискванията на ЕС. За никого не е тайна, че постепенното премахване на използването на въглищата в производството на енергия е една от стъпките, които ще допринесат за достигането до нулеви въглеродни емисии“, каза още инж. Желев

 

Exit mobile version