Тарлата в Русе се готви да отвори с много атракциони, музика и бира /ВИДЕО/

Атракционите от традиционната Русенска тарла, наречена още Пролетен панаир, вече се разполагат в Парка на младежта в очакване на старта на 18 април. За трета година панаирът се организира от „Общински пазари“ ЕООД, като ще продължи до 1 май.

Тарлата ще бъде съчетание между бирен фест и атракционен парк с широка гама от люлки и атракциони. Хитът на люлките тази година се казва „Extreme Number One“ и е за първи път в България през тази година. Ще присъстват също познатите „Виенско колело“, „Екстремна пейка“, „Брейк денс“, „Паратропер“, „Блъскащи колички“, „Балерината“. За посетителите ще има и по-модерни забавления като електронни игри, симулатори, 6D кино, виртуална реалност. За най-малките на разположение ще бъдат влакчета, батути, лебеди и др.

Атракционите, които ще предложат търговците, са подходящи за всички възрастови групи, като някои от тях са тип „семейни люлки“.

За гостите ще работят 11 ресторанта, обособени около голяма шатра (500кв.м), която се намира точно пред сцената, и множество обекти предлагащи сладки изкушения – понички, гофрети, захарен памук, бонбони и други.

На сцената този сезон ще има шест концерта на български изпълнители –19 април – Петя Панева, 20 април – 100 кила, 24 април – Дара, 26 април – Ива и Велислава Костадинови, 27 април – Валл, 1 май – Торино и Пашата.

Exit mobile version