С футболен мач бе открита новата спортна площадка във Ветово

С футболен мач между отборите на Ветово и Глоджево днес бе открита новата спортна площадка във Ветово. На церемонията присъстваха водачът на листата на Движението за права и свободи Бюрхан Абазов, кметът д-р Мехмед Мехмед, много граждани, общински съветници и кметове на малки населени места. С това бе закрита и предизборната кампания на ДПС.

Новото спортно съоръжение се намира в центъра на града, зад сградата на Общината. Проектът се финансира с общински средства, като цената му е около 130 000 лв. Това е третата многофункционална спортна площадка, след двете в Смирненски и Глоджево, които Община Ветово изгражда.

„Започнахме наистина много проекти, движим се според капиталовата програма на общината и съм сигурен, че в края на годината ще можем да отчетем една успешна година пред нашите съграждани. Освен нашия отчет обаче, надявам се те сами да усетят по себе си, новия подход в управлението на Община Ветово” заяви кметът Мехмед Мехмед.

„Ние, от Движението за права и свободи, се стремим да подобряваме живота и да подпомагаме развитието на малките общини, защото този живот не ни е непознат. Винаги сме били близо до хората и ще продължим да го правим. Целта ни е да осигуряваме  финансово подпомагане на по-големите проекти от националния бюджет, за да може в общините да остават средства за такива съоръжения. Разбира се, всичко това ще ни е по-лесно ако имаме възможност да вземаме решенията и да се чува гласа ни в управлението“ каза Бюрхан  Абазов

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Exit mobile version