Съветниците от СДС-Гражданите раздадоха мартеници на деца и младежи с увреждания

Общинските съветници от групата на СДС – Гражданите изненадаха с мартеници деца и младежи с увреждания от два центъра в Русе. Съветниците посетиха тази сутрин Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания „Вяра“ на улица „Будапеща“ 2А, след което раздадоха мартенички и на потребителите в Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания тип 2 към сдружение Дете и пространство, който се помещава на ул. „Никола Йонков Вапцаров“ 20 А.

С топли поздрави и мартенички за пролетна радост, двама от общинските съветници от групата – Станимир Станчев и Галичка Николова, създадоха вълнение и радост сред децата и младежите от двата центъра. В тях се предоставя необходимата грижа и подкрепа за деца и младежи с различни увреждания, осигурявайки техния комфорт и развитие. Общинските съветници от СДС – Гражданите не само раздадоха мартеници, но и изразиха своето възхищение към персонала на центровете за тяхната посветеност и труд.

Този жест на доброта и подкрепа допринася за укрепване на общността и за създаване на по-ангажирано общество, където всички деца и младежи с увреждания да се чувстват приети и ценени.

Exit mobile version