Студентска уеб платформа споделя видео уроци и подпомага младите хора /ВИДЕО/

Достъп до над 400 специално разработени видео уроци. Образователни материали в над 100 научни области и дисциплини. Новини за образованието, образователни инициативи и кариерни форуми. Лесни контакти със студенти и преподаватели. Обяви за всичко, което касае студентите – обучения, заетост, квартири. Всичко това можете да намерите в първата и единствена по рода си студентска платформа, а именно Студентска мрежа на България – www.Studentite.BG

Платформата позволява свободно споделяне на помощни материали за улесняване самостоятелната подготовка на учащите. Студентската мрежа предлага и групи по научни области с достъп до информация, класифицирана във файлова библиотека и връзка с всички участници в групите и дискусиите.

Потребителите имат възможност да задават въпроси до определена научна област, като въпросите се получават от всички регистрирани студенти и преподаватели в нея. Така се осигурява един по-лесен достъп до всички студенти на национално ниво. Те лесно могат да видят и участниците, които изучават същата специалност, от съответния град или преподавателите, които да добавят в предпочитани лични контакти. Всички регистрирани потребители могат да получават абонаментна информация за новости от избраните от тях области, новини, обяви, дискусии и въпроси.

Платформата Studentite.BG продължава да се развива и обогатява с нови видео уроци в направленията икономика, финанси, счетоводство, статистика, електротехника, физика, математика и други. Предстои изграждането на модул за пряка връзка с работодатели. Работи се и по видео уроци със субтитри в помощ на учащите с увреден слух.

Мрежата обединява студенти, преподаватели и висши училища в една екосистема, като целта е всеки един студент да може да получи качествена информация и помощ от колеги или експерти.

Проектът е създаден от студенти… за студенти! Поради това той непрекъснато се развива и променя, в зависимост от нуждите и желанията на студентската общност в страната. Всеки има възможност да дава идеи и предложения за неговото развитие, като се търсят и още университетски преподаватели, които да спомогнат за дигитализирането на учебния материал във висшето образование.

Exit mobile version