Семейство от Бяла пострада тежко при катастрофа с мотор в Китен

Семейство от Бяла е пострадало тежко при катастрофа между лек автомобил и мотор, станала вчера в ранния следобед на пътя Приморско – Китен, съобщиха от ОДМВР – Бургас. 49-годишният мъж и 47-годишната му съпруга са в болница, като жената е с опасност за живота. Семейството е работело на морето през лятото и са се придвижвали с мотор.

До инцидента се е стигнало, след като шофьорът на лек автомобил „Тойота Аурис“ с ямболска регистрация, е предприел неправилна маневра за обратен завой. 43-годишният мъж е навлязъл в насрещната лента, за да продължи към входа за Китен.

В този момент 49-годишният водач на мотоциклета „Ямаха“ е предприел изпреварване, което според полицията е било неправилно, и се е блъснал в страничната лява част на лекия автомобил.

От удара 49-годишният мотоциклетист и съпругата му, която е била с него на мотора, са паднали на пътното платно. Мъжът е с фрактура на ребрата и левия крак, както и контузия на белия дроб. Той е без опасност за живота и е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ на МБАЛ „Бургасмед“.

Неговата съпруга е с диагноза „политравматизъм“ и с опасност за живота. Тя е настанена за лечение в отделение „Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас.

Снимка: Gramofona.com

Exit mobile version