Свинекомплекс Голямо Враново откри магазин в Мартен, следва Пловдив /ВИДЕО/

Свинекомплекс Голямо Враново откри поредния си нов магазин – този път в Мартен, отново в партньорство с „Общински пазари“-Русе. Обектът бе осветен от отец Янко на големия празник на Света Богородица в деня, когато свинекомплексът навършва точно 51 години.

В магазина, който се намира в пазара на Мартен, клиентите ще намерят традиционния асортимент на Голямо Враново – пълната гама свинска разфасовка, карантия, деликатеси, колбаси, консервирани меса. Всичко е от чисто прясно свинско месо, сподели Георги Палишки, мениджър „Продажби“ в „Свинекомплекс Голямо Враново-Инвест“.

Дружеството ще предлага продуктите си на нормални цени, които не са увеличавани поне през последните два месеца. „Нашата цел е да съкратим пътя от фермата до трапезата. Месото да отива директно от фермата в магазина, като се избягва оскъпяването от складове и дистрибутори“, каза още Палишки.

В момента Свинекомплекс Голямо Враново е на финала на изграждането на логистичен център в Пловдив, който ще захранва Пловдив и населените места в областта. Месото на русенския производител е познато в Южна България, тъй като стига до Смолян, Хасково, Стара Загора и др. чрез мобилните магазини на фермата.

„Правим го изключително и само с наши средства, наши служители, наш транспорт, наша логистика. Намира се в индустриалната зона на Асеноградско шосе и ще стигаме до магазини, складове и ресторанти и други населени места. Зареждането ще бъде ежедневно от свинекомплекса в Голямо Враново и там ще има прясно свинско месо“, каза Георги Палишки.

Exit mobile version