Свинекомплекс Голямо Враново отвори обновен магазин, прави и борса за месо /ВИДЕО/

Точно в 8 часа и 8 минути на Международния ден на жената – 8 март, в Русе отвори врати обновеният след ремонт фирмен магазин на Свинекомплекс Голямо Враново. Обектът на „Олимп“ предлага добре познатите продукти на свинефермата, които са привлекателни както с качеството си на вкусно свинско месо, така и със запазването на досегашните си цени.

Преди откриването д-р Миленка Димитрова, главен изпълнителен директор на „Голямо Враново Инвест“, лично огледа обновения магазин. Веднага след това в обекта влезе и първата клиентка, която си закупи джолани за празничната вечеря на семейството. Жената сподели, че в магазините на Свинекомплекс Голямо Враново намира най-качественото и вкусно месо в Русе, което е винаги прясно.

Клиентите на магазина могат да намерят всички разфасовки собствено производство свинско месо на Голямо Враново, колбаси, както и трупно месо по заявка, каза  Георги Палишки, мениджър продажби в „Голямо Враново Инвест АД“.

Свинекомплексът подготвя още една изненада за русенци. През април се очаква да заработи борса за свинско месо, която ще се намира в новопостроеното хале на пазарчето „Сан Стефано“ в кв. „Възраждане“. Там ще се може да се пазарува както на едро, така и на дребно.То ще бъде специално оборудвано, като на място ще предлага и прясно изпечено месо на скара.

Exit mobile version