Свинекомплекс Голямо Враново готви два нови обекта в Русе и Мартен

Свинекомплекс Голямо Враново ще отвори два нови обекта в Русе и Мартен. Съвсем скоро предстои откриването на първата в града борса за свинско месо, която ще се намира на пазарчето „Сан Стефано“. Както Русе Медиа писа, там ще функционира и скара, която ще предлага приготвени на място топли месни храни.

Свинекомплексът подготвя да открие и магазин в Мартен, с което продължава разширяването на мрежата си в региона.

Междувременно изпълнителният директор на „Голямо Враново-Инвест“ Вихрен Димитров взе участие и в програмата за обучение на чуждестранни предприятия Lab Innova Sud Est Europa на Италианската търговска агенция в Пловдив. Това е интегрирана програма за техническо-мениджърско обучение в агробизнес сектора и в сферата на трансформацията на земеделски и животновъдни продукти, с цел да се насърчи бизнеса с Италия като лидер в преработката и опаковането на хранителни продукти.

Участие взеха мениджъри и маркетинг директори от 20 фирми и кооперативи от големите области в страната, поканени от ИТА София в сътрудничество със Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци и Асоциацията на месопреработвателите в България.

Exit mobile version