Сбогуването с бившия зам.-кмет и общественик Иван Григоров е на 4 април

Погребението на бившия зам.-кмет на Русе и общественик Иван Григоров ще се извърши утре, на 4 април, в гробищен парк Чародейка, а поклонението е от 12:15 в параклиса на гробищния парк. Иван Григоров почина вчера на 71-годишна възраст след продължително боледуване.

Бившият кмет Пламен Стоилов, при когото Иван Григоров бе два мандата зам.-кмет, изрази болката си от загубата.

„Напусна ни колегата и приятелят Иван Григоров! Светъл път, Иване! За мен беше чест, че бяхме рамо до рамо и споделяхме както успехи, така и трудни моменти! Искрени съболезнования към близките!“

ГЕРБ-Русе публикуваха пост в памет на един от основателите на партията в областта.

„На 4 април 2024 Русе се сбогува с човека, общественика и съмишленика Иван Григоров.  За колегите и приятелите си от ГЕРБ той ще остане завинаги с качествата си на борбена личност, един от основателите на русенската структура на партията, дългогодишен заместник-кмет. Скланяме глава пред паметта на колега и приятел“.

Председателят на общинската структура на СДС Станимир Станчев, който работи рамо до рамо с Иван Григоров като съветници от СДС, също изрази съболезнованията си.

„С дълбока скръб изразяваме искрените си съболезнования за загубата на нашия скъп приятел и колега Иван Григоров. За нас беше чест да работим заедно и да се учим от неговия безспорен опит. Вярваме, че той е от хората, които оставят трайни следи след себе си. Направеното от него ще се помни както в бизнеса, така и в обществения живот. Светъл да е пътят на душата му. Съболезнования на семейството, близките и колегите му. Почивай в мир приятелю!“.

Exit mobile version