Сбогуваме се утре с внезапно починалия д-р Ервин Чакърян

Русенци ще се простят утре, 16 октомври, с внезапно починалия известен русенски зъболекар и общественик д-р Ервин Чакърян. Той си отиде едва на 46 години от инфаркт, който го покоси на работното място в Стоматологията.

Д-р Ервин Чакърян бе обичан от невероятно много хора заради характера, човечността, професионализма си и голямото си сърце. Роден в Русе на 15 септември 1974 г., възпитаник на СОУ „Христо Ботев“, той тръгва по стъпките на своя баща и става зъболекар, за да се превърне за кратко в  най-уважаваните специалисти в Русе.

Д-р Чакърян бе общински съветник от ГЕРБ в периода 2011-2015 г., след което бе избран и за втори мандат от 2015 до 2019 г. Впоследствие той се отказа от политиката, но продължи да работи за Русе. Той бе и един от радетелите на идеята за създаване на паметник на Апостола на свободата Васил Левски в Русе.

Желаещите да отдадат последна почит към д-р Чакърян могат да го направят утре, 16 октомври, от 15  ч в Арменската църква „Света Богородица“, а след товa на гробището в „Чародейка“.

Сбогом, Ервин, приятелю! Лек и светъл да е пътят ти към звездите!

Exit mobile version