Сблъсък между БМВ-та завърши с жертва, двама ранени и горяща кола /ВИДЕО/

Поредна тежка катастрофа взе жертва в Русенско. Един човек е загинал, а двама са ранени в тежка катастрофа, станала тази вечер на пътя Русе-Силистра. Заради инцидента движението в района между Сандрово и Сливо поле бе спряно, а автомобилите ползваха черния обходен път.

Катастрофата е станала на прав участък, като по все още неизяснени причини челно са се ударили два автомобила БМВ, единият с разградска регистрация. При сблъсъка едната кола се е запалила и се е разцепила на две.

На мястото на инцидента са били изпратени два екипа на „Спешна помощ“, полиция и няколко пожарни. В катастрофата е загинал единият от водачите, а другият заедно с една жена са откарани в болница с множество травми.

Пострадал е и трети автомобил, който е бил ударен от разхвърчалите се части, но при него има само материални щети. Шофьорът му Яшар Сюлейман разказва, че не е видял самия удар, но в последния момент е забелязал на платното да лежи човек. За да не го удари, свил вляво, където налетял на откъсната гума с амортисьора на единия автомобил. В резултат спукал картер и счупил бронята си. „Едната кола се е сцепила на две – предната част горя, задницата му, ей тук седи. Направо се сцепил на две. Доколкото разбрах, единият шофьор бил от Юпер“, каза Яшар. По думите му пострадалите били млади хора.

Огледът на място продължава часове, причините за тежката катастрофа се изясняват.

 

Exit mobile version