Русе предложи екоактивиста Иван Белчев в ръководството на „Да,България!“

Еко- и гражданският активист Иван Белчев е предложен за кандидат за Национален съвет на „Да, България!“ от своите съпартийци от Русе. Изборът на ново ръководство на партията ще се проведе на 29 януари по време на Националната конференция.

Ето какви са мотивите на Иван Белчев да участва в ръководната структура на национално ниво.

„Местните структури имат нужда от представители в Националния съвет на “Да, България!”, защото част от проблемите, които имаме в нашия район се различават от тези на национално ниво или на други места. Като един от лидерите на “Да, България!” в Русе, ще представлявам интересите на членовете от региона и ще се стремя да комуникираме по открито с другите местни структури.

Целта ми е да се активизират местните структури в цяла България с насърчаване на регионални акции, срещи с обществеността и обсъждане на местните проблеми, повече публични действия от членовете и добавянето на дейни нови членове към структурата ни.

Считам, че чрез тези дейности, ще подобрим представянето на “Да, България!” в следващи избори на регионално ниво и ще се доближим до резултатите, които имаме в София.“

Exit mobile version