Русе посреща легендите „Сигнал“ и „Тангра“ за грандиозен общ концерт

За запомнящ се исторически концерт се събират две от най-великите български групи – „Сигнал“ и „Тангра“. Рок легендите се качват заедно на една сцена, за да възпламенят всички фенове на златните БГ хитове в крайдунавския град. Концертът ще се състои на 30 ноември от 19.30 часа в Канев Център.

„След успеха на общите ни концерти в Бургас, Стара Загора и Пловдив, когато на практика за пръв път свирихме на една сцена с „Тангра“, сега продължаваме турнето и в нови три града.“, споделя Данчо Караджов. „Затова с голямо желание и удоволствие чакаме срещите си с публиката в Габрово, Русе и Шумен, като обещаваме едно емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок“, допълва един от най-обичаните и разпознаваеми гласове у нас.

Фронтменът на „Тангра“ Боби Косатката също е категоричен: „Нашето желание е да доставим удоволствие на хората, да ги заредим емоционално, да се чувстват щастливи, свободни, безгрижни! Подготвили сме вълнуващ музикален микс с непреходни послания, като ще съчетаем познатите ни хитове с нови песни!“.

Организаторите от Event Masters отново гарантират въздействаща сцена с впечатляващи светлинни и огнени ефекти.

Билети може да се закупят онлайн на eventim.bg и при партньорите им за Русе: https://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/?fbclid=IwAR1RbRtt8Wd8zuuaJN898KSLaLyjXjFugiymF6Vv-zqklepFIQDIMvN3_DI

Exit mobile version