Русенци останаха излъгани заради несъстоял се цирков спектакъл

Шумно рекламираният цирков спектакъл „Златният кон“, който трябваше да се състои снощи в зала „Арена Русе“, остави разочаровани много хора от Русе и региона. Преди началото на представлението пред залата се събраха много зрители, които са си закупили билети за представлението.

Оказа се обаче, че такова няма да има. „Каза ни го един охранител, който видял, че отпред се въртят хора. Има хора, дошли и от други населени места, а билетите са с космически цени – от 40 до над 100 лв. Никой нищо не е обявявал никъде. Няма никакъв представител да обясни на хората, да се извини“, изразиха възмущението си пред Русе Медиа хора, които са закупили билети за несъществуващия спектакъл.

Според анонса Първият международен цирков фестивал в Югоизточна Европа „Златен кон“ трябваше да представи в Русе някои от най-бляскавите таланти на съвременния български и световен цирк, които получиха награди на голямо шоу в края на септември в НДК в София. Отличените артисти трябваше да направят турне в няколко града на страната, като се започне от Русе.

Русе Медиа потърси отговори от организаторите от Агенция „Стефани Арт“. Оттам отговориха следното: „ За съжаление представлението в Русе няма да се състои. Ако сте закупили билети, ще може да си върнете парите от kupibileti.bg“. Не е ясно по какви причини спектакълът е отпаднал от програмата, но най-малкото беше редно зрителите да бъдат уведомени за това предварително, за да не остават с горчивия привкус, че са излъгани.

Exit mobile version