Русенска песен оглави музикална класация /ВИДЕО/

Русенската песен „Времето спря“ оглави музикалната класация на БНТ за независими изпълнители „Ново 10+2“.

“Времето спря” е песен, зад която стои една кауза и голям екип от русенски артисти. Изпълнители и автори са Ваня Георгиева и Димитър Пишев. Сред създателите на музиката са и Васил Маринов и Сержо Авакян, а в звукозаписа и аранжимента се включва Петър Макавеев.

Парчето е част от първия по рода си спектакъл за зрящи и незрящи “Гара Любов”, създаден в Русе от Сдружение “Стенд Арт” – събитие с огромен отзвук в града, а също и в медиите в цялата страна. Режисьор на спектакъла е Ивайло Ненов, текстът е на Ваня Георгиева, а Пламен Мирчев – Мирона изработва оригиналния многоканален саундтрак. В спектакъла участват актьорите Васил Маринов, Йоланда Димова, Любен Русенски, Милен Димитров, Надя Банчева, Николай Ангелов.

Майсторското видеозаснемане е дело на още един русенец – Венцислав Тодоров, който този път работи в партньорство с Виктория Караколева. Клипът разказва историята на една красива и безметежна любов, белязана от бремето на приземяващата действителност. В главните роли са актьорите Мартин Пашов и Йоанна Колушева.

Тази седмица парчето се бори отново за първо място, с което би станало един от месечните финалисти в класацията. Можете да го подкрепите като  гласувате на този линк – https://bnt.bg/bg/a/novo-10-2

 

 

 

Exit mobile version