Русенската банда JUST THIS TIME с нов акустичен авторски проект /ВИДЕО/

Русенската банда Just this time, създадена първоначално като акустичен проект-трибют на алтернативни групи от 90-те, представи своето второ авторско парче.

След първият full band проект на групата –„Неощетен“, бандата акцентира върху женската сила и емоционалност в състава си и представя парче, създадено от трите дами в групата. „Малка песен“ разказва за момента на раждането и преживяването на една безусловна любов през струните на два акустични инструмента и вокал.

Петя Стоянова (виолончело) и Ани Ангелова (китара) са музикантите, под чиито пръсти се ражда аранжимента на песента, а Ваня Георгиева (вокал) е автор на музиката и текста. Записите и обработката издават почерка на известния русенския композитор  Пламен Мирчев – Мирона.

Вдъхновението за парчето, създадено с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ идва от спектакъла „Лилиом“ на Драматичен театър „Сава Огнянов“, който осветлява парадоксалния сблъсък между емоционалната незрялост и осмислена отдаденост в изживяването на любовта.

Exit mobile version