Русенец потроши аптека, не му взели обратно купено лекарство

Русенец потроши аптека, след като оттам отказали да вземат обратно закупено лекарство.  По сигнала са работили служители от Второ РПУ, който са установили извършителя.

Случката е от 30 ноември, когато малко преди 15 часа мъжът отишъл в аптека на ул. „Тича“.  Той поискал да върне закупено оттам лекарство, но фармацевтите отказали. Ядосан, русенецът първо счупил стъклената преграда на едно от гишетата в аптеката, а на излизане натрошил и вътрешна част от стъклопакета на входната врата. По данни на пострадалите нанесените щети са на стойност за около 500 лева.

Сигналът е документиран в полицията, като е била образувана преписка и е започнало изясняване на случая. В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия от криминалисти на Второ РУ, като автор на деянието е установен 34-годишен мъж. Станало ясно също, че преди него в аптеката със същото искане е била съпругата му, която също е получила отказ да й вземат обратно лекарството.  Вероятно съпругът е решил да вземе нещата в свои ръце, но накрая се е стигнало до полицията.

Работата по случая продължава.

Exit mobile version