Иван Белчев отново е кандидат за депутат от Русе, защото се бори за каузи

Русенецът Иван Белчев отново е кандидат за народен представител от Русе като пети в листата на коалиция „Продължаваме промяната“-„Демократична България“. Той е по професия IT специалист, а по призвание организатор на инициативи в сферата на екологията, подобряването на градската среда, спорта и туризма. Основател е на спортен клуб Ruse GO.

Народен представител в 48-ото Народно събрание с 55 зададени въпроса (за 3 месеца) към министри, голяма част от които са насочени към решаване на проблеми в Русе и региона. Част от комисиите по околна среда и водите и образование. Съвносител на множество законопроекти, два от които са свързани с Русе – таксата от Дунав мост да остава в Община Русе и Закон за неприятните миризми от предприятия-замърсители.

Участва активно в екологични становища за замърсяващи производства в Русе и вижда нуждата от законови промени, защото проблемите не са само в родния му град, а и в цяла България.

Завършил е Немската гимназия в Русе, а висшето си образование в Русенския университет и Техническия университет в Манхайм, Германия. Владее немски и английски език. Баща на 2 деца.

„Кандидат съм за народен представител от Русе в коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. Вече два пъти доказахме, че когато гласувате за мен с преференция, пренареждаме окончателната листа. Този път летвата е висока, но не непостижима – 1300 гласа – гласовете на вас, които са гласували за мен, на вашите роднини и приятели, на които можете да разкажете за моята работа като народен представител и граждански активист, гласовете на техните приятели и така нататък по веригата.

Важно е да Предадете Нататък посланието, защото само така можем да победим. Заедно.

Никой не е казал, че ще бъде лесно. Но аз не обичам да ми е лесно. Аз се боря за каузите и го доказвам всеки път. Бавно и последователно.

Следващата крачка ще са местните избори през есента на тази година, на които залагам изключително много. Там летвата за кметския пост и общински съветници ще е още по-висока“, сподели Иван Белчев.

Exit mobile version