Румен Христов: Драгомир Драганов от СДС е последователен, подкрепете го! /ВИДЕО/

Председателят на СДС Румен Христов призова избирателите от Русе и региона да подкрепят на предстоящите избори областния председател на СДС Драгомир Драганов, който е пети в листата на коалицията ГЕРБ-СДС.

„С него сме от началото на СДС, знам колко е упорит и последователен и знам, че той ще бъде един перфектен ваш представител в 47-ия парламент. Аз мисля, че Русе заслужава да има повече десни представители в парламента. Десницата е тази, която тегли каруцата от калта, когато държавата се намира в тежко положение. Така че, моля ви, бюлетина №32 с преференция 105 за г-н Драгомир Драганов за победа“, каза още Христов.

Самият Драгомир Драганов вярва, че ще бъде полезен в Народното събрание. „В сегашната ситуация народните представители, които ще бъдат в 47-ия парламенвт, трябва да имат минало, трябва да имат биография, трябва да са оставили нещо зад себе си. Аз имам самочувствие в този период на 63 години, че съм направил нещо за обществото, и мога да бъда полезен за хората от Русенския регион с моя опит, с моите знания“, каза кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version