Румен Петков: „Левицата!“ е гарант за мира, за качество и присъствие на държавата

Кандидатите за народните представители на коалиция „Левицата!“ в национален мащаб, както и в Русе, са с изключителна компетенция. Това каза на пресконференция в Русе Румен Петков от „Левицата!“, който е и председател на партия АБВ. На нея присъстваха още водачът на листата за Русе проф.Красимир Ениманев и кандидатите за народни представители Йовчо Смилов и Валери Иванов.

По думите му кандидатите за депутати на коалицията са хора, които са реализирани, които са постигнали и професионален, и човешки успех. „Това са хора, за които политиката не е начин на реализация, а ангажимент и чувство на принадлежност“, каза Петков.

„Левицата!“ е гарант за мира, за качество и присъствие на държавата, за нормализиране на атмосферата.

„Левицата!“ регистрира пълна листа от 14 кандидат-депутати за 19 МИР-Русе, като водач е проф. д. н. инж. Красимир Ениманев. Той представи хората, които ще се борят да защитават интересите на Русе и региона. „Ние казваме „Не на войната“. Ще се борим срещу обедняването на българския народ. Ще работим, за да намалим в социален аспект напрежението в образованието и здравеопазването“, каза Ениманев.

Той припомни, че повече от 10 години само се говори за Дунавската стратегия, но Русенския регион така и не е включен в реални дейности по нея. Това ще бъде задача за депутатите от „Левицата!“ от Русе. Река Дунав е загърбена от политиците, няма качествено корабоплаване по нея, няма и развитие на туризма. Проф.Ениманев бе подкрепен от Валери Иванов, който като професионално ангажиран с дейности по река Дунав, припомни как се е поддържал корабоплавателният път и заедно с него водният баланс чрез драгиране и държавна грижа. А сега Дунав се превръща в река със затихващи функции в българския участък.

КП ЛЕВИЦАТА! в Русе

  1. Красимир Иванов Ениманев
  2. Йовчо Георгиев Смилов
  3. Йордан Йорданов Топалов
  4. Веселин Димитров Додев
  5. Илона Стефанова Русева
  6. Милко Борисов Костадинов
  7. Владислава Георгиева Гарвалова
  8. Преслава Димитрова Макаер
  9. Наталия Георгиева Вецова
  10. Илиян Атанасов Атанасов
  11. Стефан Анков Бояджиев
  12. Джем Бехат Али
  13. Иван Цветанов Петров
  14. Валери Йорданов Иванов

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version