„Републиканци за България“-Русе: Предлагаме субсидия от 10 000 лв. за покупка на електромобили

В търсене на най-добрите решения, свързани с един от най-наболелите проблеми на нашето общество – опазването на околната среда (в това число и намаляване на вредните емисии в атмосферния въздух), от Републиканци за България – Русе, предлагаме следните мерки:
  • Пълно покритие на страната със зарядни станции за електромобили

Покритието на цялата страна с достатъчен брой зарядни станции за електромобили е водещ наш приоритет. Изграждането на тази важна базова инфраструктура е задължително условие за преминаването ни към зелен начин на придвижване.

  • Субсидия от 10 000 лв. за покупка на електромобили
Ползите от електромобилите са безспорни, но те все още имат един съществен недостатък в сравнение с автомобилите задвижвани от двигатели с вътрешно горене – по-високата им цена. Субсидия в размер на 10 000 лв., би направила покупката на електромобил икономически обоснована и би допринесла за многократното увеличение на техните продажби. Подмяната на остарелия автопарк на България трябва да започне.
  • Наука за околната среда от ранна детска възраст
Изграждането на култура и възпитаване на ценности към опазване на околната среда е процес, който трябва да започне от ранна детска възраст. По този начин ще възпитаме поколение, което се грижи за околната среда, а също така ще представлява и основен коректив на неговите родители и роднини.
Подкрепете ПП Републиканци за България – Русе в 19-МИР – РУСЕ с номер 21 в бюлетината, за да осъществим мисията си за чист въздух и съхраняване на богатството на околната среда на България.
#заДържавасПравила #21 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version