Първото в Русе соларно студио „Тропик“ отбеляза 30-годишен юбилей с кауза

Соларно студио „Тропик“ в Русе отбеляза своя 30-годишен юбилей. Идеята за основаването му идва през 1993 г. от медицинското лице в Кожния диспансер Гергина Габровска и то става първото в Русе и трето в България. Днес собственик на студиото е нейната дъщеря Нели Габровска, която успешно съчетава работата с хобито си – холистичната медицина.

Нели Габровска е консултант по личностно развитие, сертифицирана в електропунктурна диагностика и биорезонансна терапия. Партньор по китайски държавен проект за здраве с продуктите на „Нова Ера“ – боров прашец и бамбук, които се предлагат след индивидуална диагностика и консултация.

Соларното студио разполага с четири професионални турбо апарата, които се поддържат в отлично техническо състояние, с редовна смяна на соларните лампи, което е от особено значение наред с хигиената , професионалната козметика и компетентните познания по кожните проблеми.

През 2022 г. е направена инвестиция в закупуването на един от последните модели солариуми с витамин D лампи, колагенови пури, щадящи кожата и придавайки й младежки вид, аква и блутуут технология. Това е перфектното решение за здравословен, бърз и траен тен.

След препоръка от кожни лекари, Нели Габровска приема пациенти с псориазис, акне и други кожни проблеми, като им се назначават нагревки на един от апаратите по схема, съчетани с препоръка за хранителен режим и добавки. След 10-20 процедури проблемът се овладява успешно.

Юбилеят на соларно студио „Тропик“ беше не просто празник, а имаше и кауза. Той беше с благотворителна насоченост към фондация „Децата на България“. Бяха събрани 1675 лв., които ще подпомогнат деца със специални нужди – зрителни, слухови, аутизъм в два центъра в България – Плевенско и Пловдив. Поради тежките заболявания децата не могат да бъдат интегрирани в локални училища и затова са настанени в тези центрове. Бюджетите на центровете са рязко намалени и не стигат за поддръжка и набавяне на специални съоръжения. С жеста си соларно студио „Тропик“ показа и своята ангажираност към социални и обществени каузи.

Честит юбилей!

Exit mobile version