„Продължаваме промяната“ ще се бори поне за четирима депутати от Русе /ВИДЕО/

„Продължаваме промяната“ регистрира днес листата си за народни представители за 19 МИР-Русе. Коалицията бе представлявана от Рена Стефанова, която е на второ място след водача Николай Събев. Листата е от 12 души, сред които има доказани експерти от различни области.

В нея присъстват досегашните депутати от ПП Димитър Недялков и Калин Иванов, бившият зам.областен управител Людмил Христов, бившият зам.областен управител и секретар в Министерството на транспорта Синан Хебибов. Включен е и бившият представител на ИТН в парламента, който се отцепи – Светлин Стоянов. Предвид поведението му в кризисен за държавата момент, от ПП са преценили, че е човек, който служи на каузи добре и е готов да поеме личен риск.

„Решихме, че трябва да имаме по-широка листа, предвид намеренията ни да управляваме не само в централната, а и в местната власт за в бъдеще. Подбрали сме хора, които сами по себе си са реализирани и никой от тях не търси политическа кариера, в различни сфери, така че за можем действително да покрием нуждите от специалисти във всяка област на управлението. Тук сме, за да си довършим работата, която беше прекъсната преждевременно“, каза Рена Стефанова.

Кампанията, която ще води ПП, ще бъде добронамерена, като партията ще се бори пак да бъде първа политическа сила и да има поне четири мандата за Русе.

Ето и пълната листа на ПП:

  1. Николай Събев
  2. Рена Стефанова
  3. Димитър Недялков
  4. Светлин Стоянов
  5. Венцислава Николова
  6. Людмил Христов
  7. Синан Хебибов
  8. д-р Петя Кашукеева
  9. Калин Иванов
  10. д-р Мариана Бранкованова
  11. Христина Соколова
  12. Деян Дончев
Exit mobile version