„Продължаваме Промяната“ показват на хората как се гласува с машина /ВИДЕО/

Кандидати за народни представители от листата на коалиция „Продължаваме Промяната“ в Русе ще помагат до петък на желаещите русенци да се научат как да гласуват с машина. На площада Пламенка Ангелова и Орлин Пенков показваха на таблет как се упражнява машинният вот, като най-голям интерес проявиха по-възрастните. Те споделиха, че има полза от такова обучение, за да могат да гласуват по-бързо и лесно в изборния ден.

„Решихме да покажем на всички русенци, че машинното гласуване не е страшно и проблемно, нещата се случват много лесно. По този начин искаме да ги подкрепим в желанието им да гласуват, тъй като гласуването е изключително важно. Всички ние трябва да гласуваме, да бъдем активни, за да можем да донесем промяната, от която всички имаме нужда“, сподели кандидатът Орлин Пенков.

Много от желаещите да опитат как машинното гласуване подкрепят „Продължаваме Промяната“. „Искам промяна, много съм доволна от политиката и от действията на Кирил Петков и Асен Василев и смятам, че ще стане нещо положително за нашата държава. Всичко ще бъде по-добре, ако се гласува за тях“, каза русенка.

Тестовото гласуване, организирано от „Продължаваме промяната“, ще продължи и в следващите дни. „Ще бъдем полезни не само на възрастните хора, но и на младите, които досега не са гласували. Имаше хора, които заявиха ,че ще идват всеки ден, докато свикнат с този вид гласуване. Ние от коалиция „Продължаваме Промяната“ се надяваме наистина хората да са осъзнали, че трябва да има промяна. Затова им казваме да гласуват на 14 ноември с номер 25“, каза кандидатът Пламенка Ангелова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version