„Продължаваме промяната“ откриха офис и приемна в Русе

ПП „Продължаваме промяната“ откриха свой офис и приемна днес в Русе. Помещението се намира на ул. „Славянска“ 15 и там жителите на региона ще могат да се информират за предстоящи събития, програмата на политическата сила, целите, приоритетите и важните за страната политики. Всеки делничен ден от 10.00 до 13.00 часа и от 17.30 до 18.30 часа на място гражданите ще имат възможността да се срещат с кандидатите за народни представители от партията. Телефонът за връзка с офиса е: 0894688969.

„Ще продължим да се срещаме с хората очи в очи, за да чуем проблемите на всеки и да намерим заедно най-адекватното решение, подобрявайки качеството на живота на хората. Убедена съм, че от тук ще стартират редица успешни инициативи в полза на русенци“, заяви Рена Стефанова, която е втора в листата на политическата сила за предстоящите предсрочни избори на 2-и октомври тази година.

Тя сподели още, че се надява градът да стане притегателен център за младите хора. Това ще бъде и сред основните ѝ каузи, за които ще работи като депутат. Припомняме, че водещ приоритет за „Продължаваме промяната“ е осигуряване на нормални условия за работа и живот в страната ни на младите, смелите, енергични и умни хора. „Крайно време е да спрем да отглеждаме емигранти, но за целта имаме още много работа. Започнахме промяната като увеличихме пенсиите, направихме детските градини безплатни и пресякохме корупционните канали на „Капитан Андреево“. За да видим страната си такава, каквато очакваме, трябва да довършим работата си и да сложим край на старите похвати в политиката.“, каза още Рена Стефанова.

От „Продължаваме промяната“ ще инициират и срещи по кварталите с жителите на града, а също така ще посетят и общините от региона. По този начин те целят да се запознаят на място с предизвикателствата пред хората и съответно да набележат мерки за справянето с тях. Повече информация за графика на срещите може да бъде получен от официалната Facebook страница на ПП в Русе: https://www.facebook.com/PromeniRuse.

Утре, 6 септември, пък ще бъде открита шатра на партията. Тя ще се намира пред Съдебната палата и ще бъде отворена от понеделник до петък от 12.00 до 18.30 часа.

Откриването на офиса бе съпътствано и от изложба на д-р Теодора Димова. Тя е родена в гр. Бургас, но професията я довежда тук. Експозицията, която ще остане в офиса на „Продължаваме на промяната“, е съставена от 11 картини, които илюстрират безсмъртието на човешкия порив към независимост, свобода и самостоятелност.

„Като дете мечтаех да стана художник, но с годините мечтите се чупят, смачкват и освобождават място за нови и по-смели мечти. Така станах патолог. А художника в мен никога не си отиде. Всяка трудност, страх или тъга, всяка радост и успех празнувам с детската си мечта и пълня платна и листи предимно със своите цветя. Те никога не умират. Цветята са символ на безкрайният ни живот. Всеки човек е красив по свое му, всички ние сме безсмъртни цветя в кръговрата на живота“, споделя младата лекарка.

Чрез настоящата изложба от „Продължаваме промяната“ предизвикват младите хора никога да не изоставят мечтите си и винаги да развиват талантите си, независимо от трудностите пред тях.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Exit mobile version