„Продължаваме промяната“ в Русе очакват поне три мандата /ВИДЕО/

Коалиция „Продължаваме промяната“ регистрира листата си с 8 кандидат-депутати за Русенския избирателен район в РИК-Русе. Водачът й – бизнесменът Николай Събев, обяви, че очакват на изборите да получат поне три мандата. Участниците в проекта и листата не дават обещания, че от днес ще направят нещо за Русе, тъй като инвестират в града повече от 30 години.

„Ние тръгваме убедени, че нещата ще се случат в България, защото е крайно време. Да ме накарат на стари години да изляза с децата си да викам по площадите на Русе „Оставка“ – това на нищо не прилича. Време е вече да направим нещо, ние знаем какво да направим и ще го направим. Ние сме зрели хора, знаем какво искаме и знаем как да го направим. Разбира се, че хората ще се опитат да видят различни страни на нашия характер и ние ще ги показваме, но във всички случаи това, което е важно да знаете, че добрият стил, доброто възпитание, добрата култура е нещо, което ние искаме да показваме и сме показвали досега в нашия живот. Ние не искаме да демонстрираме стил, който е бил основен за последните 30 години в България. Ние искаме хората да могат да се държат интелигентно, с уважение един към друг, да разбират думите кой какво иска да им каже и защо, да се поставят на неговото място и след това да вземат информирани решения. Т.е. ние смятаме да направим това, което сме правили 30 години, и не смятаме да слизаме на различни нива“, каза Николай Събев.

Той припомни, че повече от 30 години влагат средства за неща, от които Русе има полза. „Ние правим много програми и инвестираме в тях, и то не от днес, не от началото на изборната кампания. Ние от години инвестираме в това нашите деца да са по-информирани, да са функционално грамотни. Това за нас е важно и ние от години работим за това Русе да е привлекателно място за бизнес и работа. Ние знаем как“, каза още бизнесменът.

Областният координатор на „Продължаваме промяната“ Валери Андреев обясни, че в листата има хора от различни поколения, от различни специалности, които могат да допринесат за покриване на един по-пълен спектър от всички проблеми, които трябва да бъдат решени по най-добрия начин.

Ето и цялата листа:

1.Николай Събев

2.Рена Стефанова

3.Велико Минков

4.Калоян Иванов

5.Цветомир Конов

6.Митко Недялков

7.Пламенка Ангелова – ПД „Социалдемократи“

8.Орлин Пенков

Exit mobile version