Предимства от наемането на кола под наем в Русе


Покрай величествената река Дунав, точно срещу обширните равнини, водещи към румънската столица Букурещ, се намира Русе. Това е един от най-красивите и аристократични градове за почивка в България. Мнозина шеговито го наричат малко парче, което се е отчупило от Виена и е дошло по река Дунав. Русе е чудесен град за посещение, особено в компанията на автомобил под наем. Той е много елегантен с дългите си изрядни булеварди, зелените градски паркове и стилните кафенета. Русе остава едно от любимите места на много българи и туристи, особено в летен ден, когато улиците са препълнени с хора, и от Дунав идва прохладен бриз. Градът е много удобен, както за шофьорите на коли под наем, така и за пешеходци. Русе разполага с голяма пешеходна зона. Освен това, центърът е заобиколен от вътрешен околовръстен път, който граничи с него. Където и да се разхождаме, винаги ще намерим пътя обратно към централния площад. Въпреки това, русенци и туристи използват услугите на компаниите за коли под наем все по-често, както за работа така и за лично ползване.

Въпреки че Русе е на 300 км от София, от Букурещ той е само на 80 км. Това е чудесно предимство да наемем автомобил и да се възползваме от това да посетим най-големия и приветстващ град в Румъния, и то в компанията на икономична и компактна кола под наем. Ако нямаме личен автомобил, услугите на рент а кар компаниите са единствените, които ни дават възможност да пътуваме в комфорт и да разполагаме със собственото си време, без да се съобразяваме с обществения транспорт. Наемането на кола под наем, вместо използването на закупената от нас, е особено изгоден вариант, ако пътуваме с няколко души и няма да се поберем всички в една кола. Като алтернатива можем да наемем голям микробус, с който да пътуваме заедно и да разделим разходите.

коли под наем Русе

В Русе има много хотели, и то на добри цени, особено по вътрешния околовръстен път и в близост до централната ЖП гара. Тъй като в тях често се провеждат сватби и партита, наемът на луксозни коли е много предпочитан. Русенци много често взимат под наем спортни коли, джипове, SUV 4×4 и други мощни модели, с които да отидат на специално събитие или бизнес среща. Трансферите от града до румънската столица са много популярни. За тази цел, често се наемат товарни бусове, главно на Тойота и икономични хибридни коли със седем места, като например Toyota Highlander. Наемането на по-голям автомобил става лесно и достъпно онлайн.

Независимо дали предприемаме пътуване с най-добрите си приятели, или със семейството си, наемането на кола може да го превърне в по-забавно и незабравимо rent a car преживяване. Имаме правото на избор из между разнообразни модели, в зависимост от нашите предпочитания. Наемането на автомобил, също така ни позволява да избираме, къде искаме да започне и да завърши пътуването ни.

Exit mobile version