Последна информация: Шофьорът на БМВ-то пиян, без книжка, застраховка и технически преглед

Ето нови подробности за катастрофата, станала тази нощ в района на Симовата мелница, при която се удариха БВМ и такси.

Таксито „Шевролет“ се е движило по бул.“Цар Освободител“ в посока гарата, когато незнайно откъде в него се врязва автомобил БМВ. Това е последният спомен на таксиметровия шофьор, преди да бъде изваден от колата си и да бъде качен в линейката на „Спешна помощ“. Той е откаран в болница, но е отказал хоспитализация и се е върнал на мястото на инцидента, за да се погрижи за автомобила си, с който храни петчленно семейство.

Разпитан е и е дал показания в полицията, като полицаите са му казали, че БМВ-то е бил без преминат технически преглед, без застраховка „Гражданска отговорност“ и с алкохол на водача над 2 промила. Книжката на шофьора на БМВ-то е била отнета заради алкохол, отново по думите на полицаите. В социалните мрежи негов приятел твърди, че свидетелството за управление е било отнето по други причини, а не заради шофиране в нетрезво състояние, но не пожела да конкретизира.

По неофициална информация въпросният младеж се е връщал от сбор в село Красен.

Според удара и нанесените щети на двата автомобила, най-вероятно БМВ-то е идвало от „Волов“, опитало се е да избегне сблъсъка, но се е ударил в таксито.

Официалната информация от полицията се очаква утре, когато излиза бюлетинът на МВР за инцидентите през уикенда.

Exit mobile version