Полицията и митницата разкриха нелегални казани и алкохол в Русенско

Полицията и митницата разкриха нелегални казани и количества за алкохол без документи. Това стана при специализираната полицейска операция на територията на ОДМВР-Русе.

При проверка в частен дом в с. Ряхово е установено, че 48-годишен от гр. Русе държи в нарушение на установения ред техническо съоръжение за производство на алкохол и около 60 литра ракия без документи за произход.

Около 09:30 часа при извършена проверка в частен дом в гр. Глоджево, обитаван от 61-годишен години от гр. Глоджево, е установено, че в нарушение на установения ред мъжът е изготвил техническо съоръжение, предназначено за производство на алкохол. С протокол за доброволно предаване той е предал капака и лулата от съоръжението.

Около 10:30 часа при извършена проверка от служители на РУ – Ветово в частен дом в гр. Сеново, обитаван от мъж на 80 години от гр.Сеново, е установено, че в нарушение на установения ред е изготвил техническо съоръжение, предназначено за производство на алкохол. С протокол за доброволно предаване той е предал капака и лулата от съоръжението.

Около 13:30 часа при извършена проверка от служители на РУ – Ветово, в частен дом в гр. Ветово, обитаван от лице на 76 години от град Ветово, е установено, че в нарушение на установения ред е изготвено техническо съоръжение, предназначено за производство на алкохол и около 142 литра ракия без документи в 14 пластмасови туби.. С протокол за доброволно предаване той е предал капака и лулата от съоръжението.

По всички случаи са образувани проверки.

Exit mobile version