Полицията залови поредните дилъри на наркотици в Русе

Поредните дилъри на наркотици бяха заловени в Русе от полицейските служители. Образувани са досъдебни производства, като работата по случаите се извършва под надзора на прокуратурата.

На 2 февруари служители на Първо РУ са установили клиент и разпространител на наркотични вещества. При извършена проверка 24-годишен русенец е бил заловен с три пакетчета марихуана, които бил закупил от свой връстник, също русенец. В дома на разпространителя полицаите са открили и иззели 15 пликчета, съдържащи суха зелена тревна маса, сума от над 3000 лева, мобилни телефони, везна и др. вещи.

Вчера по обед служители от криминална полиция  при Първо РУ спрели на ул. „Петко Д.Петков“ мъж на 34 г. и жена на 33 г , за които са имали информация, че се занимават с наркотици.  При последвал личен обиск в джоба на якето на мъжа са открити  кафяво прахообразно вещество и бяло кристалообразно вещество, които при полеви тест са дали положителна реакция за хероин и метамфетамин. Намерени са още електронна везна и сума от 2 000 лв.

Отново вчера криминалисти от Второ РУ също са започнали разследване по случай, свързан с разпространение на наркотици. Около 16:30 часа пред блок на ул. „Браила“ в Русе те са задържали 38-годишен мъж с количество наркотик метамфетамин /кристал/, предназначен за продажба. Впоследствие мъжът е предал на служителите на реда още около 3 грама от наркотика, както и електронна везна.

Exit mobile version