Пожарникарите гасиха три пожара в къщи, единият от детска игра със запалка

За изминалото денонощие екипите на РДПБЗН – Русе са реагирали на три сигнала за пожари в къщи. В 08:27 часа два екипа на РСПБЗН – Бяла са изпратени на сигнал за пожар в къща в гр. Борово. На място е установено, че е възникнало запалване в стая, в резултат на късо съединение в нагревателен уред, при което са нанесени щети на черна и бяла техника. При инцидента не са пострадали хора.

За времето от 09:57 до 12:50 ч. служители от РСПБЗН – Две могили са реагирали на сигнал за излизащ дим от покрив на къща на адрес в с. Чилнов. При отиване на адреса огнеборците са установили, че става въпрос за тлеещи греди от между етажна конструкция на къщата, възникнало вследствие на късо съединение в ел. инсталация на сградата. Обхванати са били около 6 кв. м. от дървена конструкция.

Вечерта в 19:34 часа служители от РСПБЗН – Бяла са се отзовали на сигнал за запалени дрехи в стая на къща на адрес в гр. Бяла. На място е установено, че запалването е възникнало, вследствие на детска игра със запалка. Няма пострадали.

Exit mobile version